Skip to main content

Gallerian Christoffer tioårsjubilerar den 28 oktober

– Vi vill att det här ska vara en angelägenhet för hela kommunen och vill visa bredden på det utbud vi faktiskt har inom handel, restaurangnäring och av starka varumärken, säger centrumutvecklaren Frida Larsson.

Extraöppet och aktiviteter

Jubileumslördagen blir det tiotimmarsöppet i gallerian och aktiviteter på torget.

– Målsättningen är att det ska var trivsamt, hög stämning och en ny typ av helhetsupplevelse kring handeln, säger Frida Larsson.

– Kramfors Handel vill jobba utifrån samverkan och därför känns det extra kul att det finns företag med från olika delar av Kramfors.

Utöver de befintliga butikerna kommer det att finnas pop–up–butiker och samarbeten inom mat och dryck. Bland annat kommer Hotell Höga Kusten och High Coast Whiskey att ha en gemensam restaurangyta i gallerian, där man kommer att servera mat och dryck.

På torget kommer Sundströms Bil, K-Bygg, flera olika föreningar och torghandlare att finnas.

– Det är perfekt att vi då får njuta av hur fint det blivit på torget efter ombyggnaden också.

Och det kommer hända grejer hela tiden.

– Vi har ett fullspäckat program med olika typer av aktiviteter. Det kommer även finnas tävlingar och butikerna kommer så klart ha jubileumserbjudanden den här lördagen. Dessutom kommer det att vara livemusik och underhållning med jämna mellanrum, ända från lunchtid till stängning, säger Frida Larsson.

Heldagsupplevelse

Den som vill – och Kramfors Handel hoppas att det är många – ska kunna tillbringa hela dagen i stan. Handla, träffa vänner, äta och dricka gott. När gallerian stänger kl. 20 har man också alla möjligheter att fortsätta kvällen i stan.

– Jag vet till exempel att Kramm har “After shopping” med 80-talsmusik och att Restaurang LAT har trubadurkväll den här lördagen. Det här ska bli en helhetsupplevelse att minnas och som gynnar lokala företag, säger Frida Larsson.

Programmet erbjuder något för alla åldrar och intressen.

– Vi har verkligen strävat efter att det ska tilltala många och vara en kombinerad shopping- och evenemangsupplevelse.

– Men jag vill betona att det är folket som gör festen! Vi skapar förutsättningarna, men det är hur allt mottas som avgör hur bra det blir.