Skip to main content

COOP Kramfors tar hem första pris i Årets Butik!

Skrivet av tony@highcoastmedia.com den .

Under företagskvällen den 24 februari delades priset Årets Butik ut där COOP Kramfors kammade hem första pris. Vi har träffat Joel för att höra hur firandet av utmärkelsen gått till. 

  • Vi fokuserar mycket på delaktighet i allt vi gör, både mot kunder och anställda. Under 2022 har vi fokuserat mycket på att nå ut och skapa en relation med våra kunder främst genom våra sociala medier. Att vi får ta emot priset som årets butik känns som ett kvitto på att vi lyckats med vårt arbete berättar Joel.

Om vi backar bandet till företagskvällen, vad var din första tanke när ni ropades fram som vinnare? 

  • Fan vad kul! Jag gläds så mycket åt alla anställda då jag vet vilket otroligt jobb som alla lagt ner under året. Tanken har väl funnits där men eftersom vi är en del av en stor kedja så trodde vi aldrig att vi skulle vinna. Otroligt roligt berättar Joel

Hur firade ni vinsten? 

  • Vi försöker alltid slå på stora trumman när vi gör något så självklart skulle vi bjuda våra kunder på en 12 meter lång smörgåstårta berättar en skrattande Joel.  
  • Det blev ett otroligt lyckat firande och kramforsborna visade verkligen sitt stöd så det var roligt. 

Vad är planerna framöver? 

  • Vi kommer fortsätta att bli ännu bättre på det vi redan är bra på och att göra våra kunder nöjda. Sen fyller vi ju 11 år nästa vecka så då blir det så klart lite firande, vi kommer bland annat ha extra bra kampanjer i butiken men sen har vi även bjudit in Sundströms bil som kommer att visa upp sina bilar.

Återigen ett stort grattis till er!